Επίθεση σε εκλογικά περίπτερα συνδυασμών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στόχος φασιστικής επίθεσης τα περίπτερα των εκλογικών συνδυασμών που στηρίζει σε Παγκράτι, Κυψέλη, Πετρούπολη, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών που στηρίζουν την κυβέρνηση και την πολιτική του Μνημονίου αποδίδει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τις επιθέσεις στα προεκλογικά της περίπτερα, κάνοντας λόγο για «στοχευμένη κίνηση φίμωσης». Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί «όλους τους αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων, τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα μέλη της να καταδικάσουν με τη στάση τους τέτοια περιστατικά».
Σχετικά με τις καταστροφές την προεκλογική περίοδο του 2009, υπενθυμίζεται ότι είχαν καταστραφεί – ολοσχερώς ή μερικώς – το περίπτερο στο Παγκράτι, εκείνο στο Βύρωνα, το κεντρικό εκλογικό περίπτερο στην Πανεπιστημίου, στα Πατήσια και αλλού. «Στις βουλευτικές εκλογές του 2009, μέσα σε μία νύχτα, το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Παγκράτι εξαφανίστηκε και ως δια μαγείας στη θέση του βρέθηκε αυτό της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
«Είναι προφανές ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί ενοχλούνται από τη δράση μας. Είναι αυτοί που επιτίθενται σε όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Είναι αυτοί που έχουν δώσει πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση, στην πολιτική του Μνημονίου και τη διάλυση όλων των κατακτήσεων του εργατικού και ευρύτερα λαϊκού κινήματος. Είναι οι ίδιοι που κυνηγούν μετανάστες προσπαθώντας να μας πείσουν πως αυτοί ευθύνονται για την κρίση. Είναι αυτοί που βρίσκονται κάθε φορά δίπλα στα ΜΑΤ να χτυπάνε διαδηλωτές. Είναι το κράτος της καταστολής χέρι-χέρι με το φασιστικό παρακράτος. Δηλώνουμε στους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλους τους αγωνιστές των κινημάτων του προηγούμενου διαστήματος πως τέτοιες επιθέσεις δε θα περάσουν», διαμηνύει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
αναδημοσίευση απο tvxs

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εφημερίδεεεες!

Φωτογραφίες από τη χθεσινή παρέμβαση στη παρέλαση