Επίθεση δέχτηκαν νεαρός συνδικαλιστής και εργαζόμενος μετανάστης από μπράβους που σχετίζονται με ιδιοκτήτη βιοτεχνίας στην Αθήνα

Βάναυση επίθεση από συμμορία μπράβων που όπως προκύπτει από τις έρευνες ενεργούσαν για λογαριασμό προσώπου που σχετίζεται με ιδιοκτήτη βιοτεχνίας στην Αθήνα, δέχθηκαν ένας νεαρός συνδικαλιστής και ένας εργαζόμενος μετανάστης στη Νέα Ιωνία το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Στέλιος Μιχαηλίδης και ο μετανάστης που απασχολούνταν ανασφάλιστος στη βιοτεχνία και ο ιδιοκτήτης του χρωστούσε χρήματα, μετά από πιέσεις κατάφερε να κλείσει ραντεβού προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. Στο ραντεβού όμως, αντί για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης εμφανίστηκε 10μελής συμμορία μπράβων η οποία επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια τους δύο. Ο μετανάστης κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο νεαρός αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά τις σχετικές καταγγελίες η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ ο συνήγορος του νεαρού Κώστας Παπαδάκης, που είχε αναλάβει και την υπόθεση της Κωνσνταντίνας Κούνεβα υπέβαλε μηνύσεις.

 Αναδημοσίευση από το news247.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κείμενα και βίντεο από το διήμερο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς (13,14 Δεκέμβρη) στη Θεσσαλονίκη

Το Υπουργείο Παιδείας και o Τζωρτζ Όργουελ