Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του Δ. Ζακυνθίων

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, και στη χθεσινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζακυνθίων, αφού κάθε συνάντησή τους με τον Δήμαρχο, Διονύση Ακτύπη, φαίνεται πως καταλήγει σε αδιέξοδο.

Χθες το πρωί, αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου τους, Χάρης Αβούρης, ο τελευταίος δεσμεύτηκε να καταβληθούν τρία 15νθήμερα και το επίδομα αδείας, αρκεί να ανοίξει ο Δήμος.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, στους εργαζόμενους από αύριο θα οφείλονται έξι 15νθήμερα και προοπτική εξ’ ολοκλήρου πληρωμής τους δεν διαφαίνεται. Η κατάσταση γίνεται απελπιστική, με τον κ. Αβούρη να τονίζει στην «Ημέρα» πως το μόνο που προχωρά, είναι η συλλογή όλων των απαραίτητων εγγράφων από την πλευρά των υπαλλήλων, που θα κατατεθούν από τη Δημοτική Αρχή στο Ταμείο Παρακαταθηκών για τη λήψη του δανείου.

«Εμείς περιμένουμε το εντέλλεστε από την πλευρά του κ. Ακτύπη για να πληρωθούμε από τη ΣΑΤΑ, αν θέλει να γίνει αυτό όπως και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε να προχωρά, αφού μας ζήτησε πρώτα να σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις», υπογράμμισε.

Υπό αυτές τις συνθήκες πολύ δύσκολα αναμένονται εξελίξεις εντός του επόμενου διαστήματος και δεν αποκλείεται το πρόβλημα να συνεχίσει να υφίσταται για αρκετά μεγάλο διάστημα ακόμα.
Πηγή: http://www.imerazante.gr/

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Λουκέτο σε πανεπιστημιο-μαιμού

Νεκρός ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους στο Discovery Channel