Επέμβαση του ελληνικού στρατού στις κοινωνικές εξεγέρσεις εντός και εκτός χώρας με εντολή ΝΑΤΟ

Παρακολουθήστε το video από την πρωινή εκπομπη του mega στην οποία ο στρατιωτικός που συμμετέχει αναλύει το ρόλο και την εκπαίδευση του στρατού αλλά και τη δυνατότητα του να επεμβαίνει σε κοινωνικές εξεγέρσεις. Ο συνταγματάρχης ε.α  που μιλάει στην εκπομπή του mega, αναλύει και παρουσιάζει με κυνικό και ξεκάθαρο ταυτόχρονα τρόπο την κατάσταση. Εξηγεί, πως το δόγμα του ΝΑΤΟ για τα επόμενα δέκα χρόνια έχει αλλάξει και οι στόχοι που έχουν τεθεί αφορούν κυρίως τους “εσωτερικούς” παρά τους εξωτερικούς εχθρούς.Δεν παραλείπει μάλιστα να σχολιάσει ότι η επέμβαση του στρατού τον Δεκέμβρη του 2008 θα ήταν θεμιτή.

<<Η επέμβαση του στρατού σε κοινωνικές διεκδικήσεις και εξεγέρσεις σήμερα δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα άλλο παρά χούντα και καινούργιους νεκρούς μετά το "Πολυτεχνείο". Ο λαός δεν έχει ξεχάσει τι θα πεί χούντα. Το "Πολυτεχνείο" είναι πιο ζωντανό παρά ποτέ στις μνήμες των Ελλήνων">> είναι κομμάτια από τα σχόλια στα διάφορα μπλογκς και site.

Αυτό που έγινε πάντως ξεκάθαρο από την σχετική παρέμβαση τουκ. συνταγματάρχη είναι η δυνατότητα του ΝΑΤΟ, μετά και από την υπογραφή της ανάλογης συμφωνίας το προηγούμενο διάστημα με την Ελλάδα, να επεμβαίνει με στρατιωτικές δυνάμεις ή να διατάζει την επέμβαση ελληνικών στρατευμάτων στα “εσωτερικά”  μιας χώρας, ακόμα και της ίδιας της Ελλάδας, με μια απλή εντολή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η αστυνομία ζητάει στα νοσοκομεία τα ονόματα των απεργών πείνας

Τέλος η πίστωση από τα φαρμακεία