Εντολή για επέμβαση στην ΕΡΤ

Εντολή να εκκενωθεί το κτίριο της Αγίας Παρασκευής, δόθηκε χθες από την εισαγγελία, ενώ η αστυνομία απείλησε με σύλληψη και αυτόφωρο όποιον δεν αποχωρήσει. Το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει επέμβαση των ΜΑΤ μέσα στην ημέρα με πιο πιθανές ώρες τις βραδυνές. Επιπλέον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εντολή που υπάρχει ζητάει συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ παραμένουν στον αέρα παρά το γεγονός πως εδώ και σχεδόν 12 ώρες η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Η έκτακτη εκπομπή της τηλεόρασης μεταδίδεται μέσω του ert.gr ενώ οι εκπομπές του ραδιοφώνου αναμεταδίδονται από τους περιφερειακούς σταθμούς.
Οι εργαζόμενοι αρνούνται να αποχωρήσουν από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής κι ας τους έχει ενημερώσει η αστυνομία πως θεωρούνται καταληψίες και αν δεν φύγουν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.
Τα ξημερώματα απομακρύνθηκαν οι εργαζόμενοι από το κτίριο της Μουρούζη και της Κατεχάκη. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τους ενημέρωσαν ότι όσοι συλλαμβάνονται δεν θα λαμβάνουν αποζημίωση και δεν θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στον νέο φορέα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Νέο βιβλίο από το Alterthess: Στιγμές Σαλονίκης Εαρινές

Ν. Μουζινιεκς: Βαρύ πλήγμα σε ένα πυλώνα της δημοκρατίας το κλείσιμο της ΕΡΤ