Έκτακτο: Ανοίγει η Νέα ΥΕΝΕΔ

Παρά τις καθοδηγούμενες γελοιότητες, με τις απεργίες, των αναρχοσυριζαίων της ΠΟΕΣΥ εκατοντάδες καλοί χριστιανοί και εργαζόμενοι στη φαύλη παλιά δημόσια ραδιοτηλεόραση προσέρχονται από σήμερα το πρωί στις κατά τόπους υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και καταθέτουν τα χαρτιά τους για να κάνουν δίμηνες συμβάσεις έργου με τη Νέα ΥΕΝΕΔ.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους, είτε εργαζόταν στη φαύλη παλιά δημόσια ραδιοτηλεόραση είτε όχι, καλό είναι, για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία, να μην καταθέσουν τα χαρτιά τους στις κατά τόπους υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών αλλά απευθείας στα γραφεία Τύπου των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς έτσι κι αλλιώς εκεί θα κατέληγαν οι αιτήσεις τους για τη Νέα ΥΕΝΕΔ. Παρακαλούνται πολύ οι δημοσιογράφοι, πάλι για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία, να καταθέσουν την αίτηση τους μόνο σε ένα (1) γραφείο Τύπου κόμματος που στηρίζει την κυβέρνηση. Για παράδειγμα, αυτοί που έχουν άκρες με τη Νέα Δημοκρατία στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αυτοί που έχουν άκρες με το ΠΑΣΟΚ στο γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και αυτοί που έχουν άκρες με τη Δημοκρατική Δεξιά στον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Όσοι έχουν άκρες σε περισσότερα από ένα κόμματα, θα πρέπει να επιλέξουν μόνο ένα (1) καθώς διπλές αιτήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στη διαδικασία, για την οποία θα τηρηθούν αυστηρά τα κριτήρια του Νέου ΑΣΕΠ: Τέσσερις προσλήψεις από τη Νέα Δημοκρατία, δύο προσλήψεις από το ΠΑΣΟΚ και μία πρόσληψη από τη Δημοκρατική Δεξιά.

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη και την φαύλη ΕΡΤ3, επειδή η πόλη είναι μικρή αλλά έχει μεγάλη εθνική σημασία, οι προσλήψεις στη Νέα ΥΕΝΕΔ Βορείου Ελλάδος θα περάσουν από κοινή επιτροπή της τρικομματικής κυβέρνησης στην οποία θα συμμετέχουν ο γιός του χωροφύλακα, ο χοντρός και ο μπαμπάς της κόρης του. Απ’ όλες τις διαδικασίες προφανώς και εξαιρούνται όλα τα αριστερά μιάσματα και όσοι δεν υπογράψουν δηλώσεις κοινωνικών φρονημάτων.

Δαιμόνια δικός σας, και σαλταρισμένος όσο δεν παίρνει, Πίκος Απίκος

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

“Βομβαρδίστε” την ΠΟΕΣΥ

Οι νεαροί βουλευτές συμπαραστέκονται στην ΕΡΤ