Εκδήλωση οργανώσεων της Αριστεράς για το συντονισμό των αγώνων κατά των Χ.Υ.Τ.Α.

Εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνουν οργανώσεις της Αριστεράς για την υποστήριξη των αγώνων ενάντια στους Χ.Υ.Τ.Α., με έμφαση στην Κερατέα, απόψε στις 19:00 στην αίθουσα του συλλόγου τραπεζοϋπαλλήλων (Σίνα 16, κάθετη στην Ακαδημίας). Με σύνθημα «ο αγώνας της Κερατέας είναι αγώνας όλων μας», οι διοργανωτές καλούν σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσουν μέλη των επιτροπών – συντονιστικών αγώνα – Κερατέας, Γραμματικού, Λευκίμης, Φυλής.

Στην εκδήλωση καλούν: ΑΚΟΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΣΕΚ, ΝΑΡ, ν.ΚΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΕΕΚ, ΚΚΕ (μ-λ), Κομμουνιστική Ανανέωση, ΚΟΕ, Κόκκινο, Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, Νεολαία ΣΥΝ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ-Σπάρτακος.

Οι οργανώσεις καλούν σε συντονισμό του αγώνα της Κερατέας με άλλες περιοχές «που διεκδικούν το αυτονόητο! Να μην καταστραφούν οι περιοχές τους, η υγεία τους, και των παιδιών τους, οι βιοποριστικές τους δραστηριότητες, και η καθημερινή ποιότητα ζωής τους, το περιβάλλον και ο αέρας που αναπνέουν. Καταστροφή που «καλούνται» να δεχθούν, στο βωμό της εξυπηρέτησης του μέγιστου κέρδους για το κεφάλαιο, στο βωμό της εξυπηρέτησης, της ξένης κι εχθρικής για το λαό, πολιτικής τους, και των κεντρικών και περιφερειακών «Σχεδιασμών» τους.
Να μην εγκατασταθούν χωματερές στην Κερατέα και σε καμιά άλλη κατοικημένη περιοχή!», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν την κυβέρνηση για το «πρωτοφανές όργιο τρομοκρατίας, μέσα στην πόλη της Κερατέας, το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης 8 Φλεβάρη».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση: Δεν έχουν δουλειά, τα ΜΑΤ, η αστυνομία και οι εισαγγελείς, να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια των κατοίκων, να κάνουν έρευνες, να δέρνουν άνδρες και γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, να προσάγουν και να συλλαμβάνουν, κόσμο. Δεν έχουν ‘δικαίωμα’, να πνίγουν με χημικά αέρια, όλη την πόλη. Τόσο πολύ φοβάται, η κυβέρνηση και το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης και του κέρδους, που υπηρετεί, τη δυνατότητα, να νικήσει ο αγώνας αυτός;
Τόσο πολύ φοβάται, τον… «εχθρό – λαό», όταν αυτός τολμά να αντισταθεί για τα δίκια του; Ναι! Με τον ίδιο τρόπο, που φοβάται και τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας, όταν βγαίνουν κατά χιλιάδες, στους δρόμους, κι αντιστέκονται, απέναντι στο μελανό παρόν και στο μέλλον που τους επιφυλάσσουν, αυτοί και τα ξένα αφεντικά τους! Ο δίκαιος αγώνας των κατοίκων της Κερατέας μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί! Μπορεί και πρέπει να νικήσει!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πανό διαμαρτυρίας στο Σούνιο για τη χωματερή της Κερατέας

Τσεχία: Πιέσεις για να κηρυχθεί παράνομο το ΚΚ