Δύο ντιμπέϊτ ζητα ο Ευ. Μεϊμαράκης

Δύο ντιμπέϊτ ζητα ο Ευ. Μεϊμαράκης

Ανοιχτό διάλογο και καθαρές κουβέντες ζήτησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης με δήλωσή του το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζητεί να υπάρξουν τουλάχιστον δύο ντιμπέιτ ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα δεύτερο με τον Α. Τσίπρα.

«Προκαταβολικά δηλώνω ότι δέχομαι όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει. Φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος. Γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Επιπλέον ο Ευ. Μεϊμαράκης έθεσε τρεις άξονες για το “ξεκίνημα της πατριδας μας”: Την πολιτική σταθερότητα, τις συναινέσεις και συνεργασίες όλων των υγιών πολιτικών δυναμεων της χώρας, στην εφαρμογή ενός νέου εθνικού προγράμματος μεγάλων αλλαγών πέρα και πάνω από το μνημόνιο.

“Είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρομι το επόμενο διάστημα θα κριθεί αν η πατρίδα μας θα διασφαλίσει οριστικά την ευρωπαϊκή της προοπτική και ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα οδηγηθεί στην αστάθεια και την αβεβαιότητα”, υπογράμμισε.
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Γ. Βαρουφάκης: Οδυσσέας ή Βελλερεφόντης; Του Απόστολου Λυκεσά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας