Δυναμική συμμετοχή των εμπόρων

Δυναμική συμμετοχή των εμπόρων στο τριήμερο κινητοποιήσεων 21 με 23 Φεβρουαρίου της τάξης του 80-90% σε ολόκληρη τη χώρα, με αποκορύφωμα το χθεσινό πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων διαπιστώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

Από τους 273 εμπορικούς συλλόγους και τις 13 ομοσπονδίες της ΕΣΕΕ σε όλη την Ελλάδα σχετικά χαμηλότερο, περίπου 85%, ήταν το ποσοστό συμμετοχής στις τουριστικές περιοχές, όπως το Ρέθυμνο και το Λουτράκι, αλλά και στην Ηλεία. Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία της συνομοσπονδίας η πλειοψηφία των καταστημάτων κατέβασε ρολά και η συμμετοχή ήταν 100%.

Χθες επιδόθηκε υπόμνημα με προτάσεις και θέσεις του ελληνικού εμπορίου σε δημάρχους, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και τοπικούς βουλευτές στο οποίο σημειώνεται ότι εμπορικός κόσμος αντιδρά ”σε μία οικονομική πολιτική που έχει οδηγήσει πολλά καταστήματα σε κλείσιμο και έχει φέρει την ελληνική αγορά σε πρωτοφανή δυσπραγία”.

Η ΕΣΕΕ δηλώνει την αποφασιστικότητά της να διεκδικήσει τα αιτήματα του ελληνικού εμπορίου και την επόμενη κρίσιμη περίοδο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Απεργία στην ΑΘήνα

Λαθρομετανάστες; Καμιά ζωή δεν είναι λαθραία- Νίκη στον αγώνα των 300-Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ