Διπλά υποκριτική χαρακτηρίζει το σχέδιο συρμάτινου τείχους στον Έβρο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσας

Υποκριτική και απάνθρωπη χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας την κυβερνητική πολιτική “όπως ακριβώς για τους Έλληνες φτωχούς, εργαζόμενους που απειλούνται από το φάσμα της φτώχιας και της ανασφάλειας, διπλά υποκριτική και απάνθρωπη για τους μετανάστες” με χθεσινή δήλωσή του σχετικά με το σχέδιο συρμάτινου τείχους στον Έβρος

Όπως ο ίδιος τονίζει πρόκειται για “ενα νέο σχέδιο για την προστασία -υποτίθεται- των συνόρων, εντελώς αναποτελεσματικό αλλά κυρίως παράνομο και έξω από κάθε συμβατική υποχρέωση της χώρας μας. Τους πρόσφυγες, τα παιδιά, τους ανήλικους ασυνόδευτους, τις μητέρες πολύ συχνά εγκυμονούσες, πως θα τους υποδεχθεί το ελληνικό κράτος, όπως έχει υποχρέωση για να τους εντάξει σε ένα σχεδιασμό προστασίας;””
Ο κ. Δρίτσας αμφισβητεί το πως ένα τείχος θα αντιμετωπίσει τις ροές των μεταναστών εφόσον ” Είτε υπάρχουν σύρματα, είτε δεν υπάρχουν, δεν παύουν να αυξάνονται, διότι γεννώνται από τους πολέμους, τη φτώχια, τη δυστυχία και τις παρεμβάσεις διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών στις οποίες συμμετέχει και η χώρα μας και γι’ αυτό είναι συνυπεύθυνη.”
Τέλος δηλώνει ότι “ολα αυτά τα σχέδια πρέπει αμέσως να ανασταλούν. Να σταματήσει κάθε τέτοια σκέψη και να τελειώνουμε πια με αυτή την υποκρισία. Απαιτείται μια πραγματικά διεθνής ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική που να σέβεται τον πόνο των ανθρώπων τα δικαιώματα όλων και των Ελλήνων και των αλλοδαπών  και να προωθεί πραγματικές λύσεις στο υπαρκτό πρόβλημα και όχι να κλείνει τα μάτια με τέτοιες πολυδάπανες ανόητες επιλογές”.
 
φωτο by antistachef

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αυξάνονται τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ-16 εκατ. ευρώ τα κέρδη των μετόχων

Πιέσεις στην Ουγγαρία από Μπαρόζο για τον νόμο περί Τύπου