Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής Κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ- Καλλικράτη»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ζήσης Κλεισιάρης της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής Κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ- Καλλικράτη» σε δήλωσή του καταγγέλλει την περικοπή των μειωμένων εισιτήριων στον ΟΣΕ.

Πιο αναλυτικά η δήλωσή του: «η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δείχνει για ακόμα μια φορά το πραγματικό της ανάλγητο πρόσωπο. Προκειμένου να πουλήσει το σιδηρόδρομο στα μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα δε διστάζει να κόψει άμεσα τις εκπτώσεις στους τυφλούς συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας ότι στην εποχή του ΔΝΤ και της ελεύθερης αγοράς, το κράτος πρόνοιας είναι περιττό. Ήδη από 1/1/2011 σχεδιάζεται η ουσιαστική κατάργηση των εκπτωτικών εισιτηρίων και για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες (φαντάροι, φοιτητές, υπερήλικες, ανάπηροι), η οποία μαζί με την κατακόρυφη αύξηση της τιμής των εισιτήριων θα καταστήσει τη μεταφορά με τρένο είδος πολυτελείας!
Εμείς καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να παλέψουμε όχι μόνο να μην κοπούν οι εκπτώσεις, αλλά να μην πωληθεί ο ΟΣΕ και οι δημόσιες συγκοινωνίες. Για να πετύχουμε με τους αγώνες μας, φτηνές και ποιοτικές συγκοινωνίες για όλους στην υπηρεσία των πραγματικών κοινωνικών αναγκών»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μάχη για τη στέγαση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

…και νομική δράση κατά της ατιμωρησίας του Ισραήλ