Δίκτυο: ούτε βήμα πίσω!

Με χθεσινή του ανακοίνωση το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα απαντά στην επίθεση καταστολής και συκοφάντησης που δέχτηκαν οι μετανάστες απεργοί και το κίνημα αλληλεγγύης, καθώς και στις διώξεις των πέντε αλληλέγγυων.

Ούτε βήμα πίσω! Νίκη στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών

Παρά τη λυσσαλέα επίθεση κυβέρνησης και ΜΜΕ, παρά τη διαρκή απειλή της αστυνομικής βίας και των απελάσεων, παρά την άρση ασύλου και τη σπέκουλα περί “υποκίνησης”, η απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών συνεχίζεται πιο δυναμική. Οι απεργοί πείνας όχι μόνο δεν πτοούνται, αλλά εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι το τέλος.

Από τη μεριά της, η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει αυτόν το μεγάλο αγώνα με μαφιόζικες μεθόδους. Η τρομοκρατική κλήση σε απολογία των τπ’εντε αλληλέγγυων Νίκου Γιαννόπουλου, Ρούσας Μαρκάκη, Νίκου Μαρκετάκη, Φώτη Μπομπολάκη και Μάρκου Χατζησάββα δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει τόσο το περιεχόμενο όσο και τις πρακτικές της άκρας Δεξιάς. Πρόκειται για κατήφορο αθλιότητας που δεν έχει πάτο.

Είναι προφανές ότι εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Η κρατική τρομοκρατία το μόνο που καταφέρνει είναι να μας εξοργίζει και να δυναμώνει το κίνημα αλληλεγγύης. Ο αγώνας των απεργών πείνας θα νικήσει!

 

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου :

 

 

10 π.μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ)

 

6 μ.μ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΡΙΩΝ (Πνευματικό Κέντρο – Ακαδημίας)

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Με τη δύναμη της θέλησης συνεχίζουν τον αγώνα τους οι 50 απεργοί πείνας στη Θεσσαλονίκη

Παγκόσμια Τράπεζα: Εύθραυστη η Μέση Ανατολή