Διέκοψε λόγω αδιαθεσίας ο Σαμαράς την ομιλία του στο Συνέδριο της ΝΔ

Στο  βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σήμερα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, όμως κατά την διάρκεια της ομιλίας του ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να διακόψει.  Λίγα λεπτά αργότερα βεβαια συνέχισε κανονικά. Οι συνεργάτες του έσπευσαν να δηλώσουν πως τις τελευταίες μέρες ο κ. Σαμαράς είναι αδιάθετος.

Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς δήλωσε βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες καλές ειδήσεις για τη χώρα μας, όπως αυτή για την επιλογή του αγωγού TAP. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την επιλογή του αγωγού “ψήφο εμπιστοσύνης” για την Ελλάδα, η οποία, όπως είπε, καθίσταται πόλος επενδύσεων.

“Πριν από ένα χρόνο αναλάβαμε την διακυβέρνηση με μία τρικομματική συνεργασία σε συνθήκες δραματικές. Μέσα σε ένα χρόνο διαψεύσαμε όλα τα σενάρια της καταστροφής. Κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, ενώ με την αναγγελία του αγωγού ΤΑΡ βάζουμε την χώρα για τα καλά στον παγκόσμιο ενεργειακό κόμβο, την καθιστούμε πόλο επενδύσεων δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας” ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε:”Ήταν η καλύτερη είδηση τα τελευταία δέκα χρόνια και θα υπάρξουν περισσότερες. Υποσχεθήκαμε ότι δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να βγει από το ευρώ. Προσπαθούμε να πιάσουμε πρωτογενή πλεονάσματα, να ανακουφίσουμε τον κόσμο και να βγούμε από τα μνημόνια. Ξέρουμε ότι για να ξεφύγεις από τους δανειστές σου πρέπει να πάψεις να έχει ανάγκη από δανεικά. Η Ελλάδα γίνεται ελκυστική για επενδύσεις, προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις, ΟΠΑΠ, ΔΕΣΦΑ ενώ το πρόβλημα με την ΔΕΠΑ γρήγορα θα ξεπεραστεί. Κάποιοι βιάστηκαν αλλά δεν ήξεραν ότι ερχόταν πίσω ο ΤΑΡ. Προτιμώ να κερδίζει η χώρα και να στεναχωριέται ο κ. Τσίπρας. Αύριο θα γίνει και παραγωγός ενέργειας η χώρα μας”, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σήμερα η δίκη απολυμένου από το “Ζωή και Κότα”

Καλιφόρνια: Ναι στους γάμους ομοφυλοφίλων