Δενδροφύτευση αύριο στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

 

Σε δενδροφύτευση του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου προxωρά ο δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρατάσιου και άλλους τοπικούς φορείς, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί με δενδρύλλια που προμηθεύτηκε από τη Δ/νση Αναδάσωσης.

“Τα στρατόπεδα ανήκουν στις τοπικές κοινωνίες. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αρπάξει την περιουσία αυτή, σε κανέναν δε θα επιτρέψουμε να παίξει με τη μοίρα του τόπου. Παρεμβαίνουμε και δέιχνουμε με ειρηνικό -προς το παρόν- και δημιουργικό τρόπο τις διαθέσεις μας,  δήλωσε ο Δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Σε συνεργασία με το τοπικό κίνημα προχωράμε στην αναμόρφωση του χώρου. Πρόκειται για μία ήπια επιθετική κίνηση της τοπικής κοινωνίας ενάντια σε όσους λαχταρούν να βάλουν στο χέρι τα στρατόπεδα, σε όσους επιδιώκουν να ξεπουλήσουν την περιουσία των δημοτών μας”.

Στη δράση συμμετέχουν  οι Φίλοι Πρασίνου Θεσσαλονίκης, το Δίκτυο Βιωσιμότητας Δυτικών συνοικιών Θεσσαλονίκης, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ευκαρπίας, ο σύλλογος Μακεδονία Ευκαρπίας, η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, οι Φίλους του Δάσους, οι  Περιαστικοί Καλλιεργητές Καρατάσιου, η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων δήμου Παύλου Μελά, το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου ΓΕΛ Πολίχνης και το Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κάλεσμα Συμμετοχής με θέμα τον Χρυσό, στο 4ο Ποδηλατικό Καρναβάλι Θεσσαλονίκης

Λαγκαρντ: Να υπάρξει νέο κούρεμα