Δένδιας: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανεχτεί καταλήψεις

«Δεν έχουμε διάθεση για σύγκρουση, αλλά δεν θα υπαναχωρήσουμε στις θέσεις μας» τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, σε δημοσιογράφους, με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στη βίλα Αμαλία και τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας ότι η ιδέα των καταλήψεων δεν είναι ανεκτή από την κυβέρνηση.
    
Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε ως πιο σοβαρή την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, ως κοινοβουλευτικού κόμματος και δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον κ. Κουβέλη, ο οποίος, όμως, του είπε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των καταληψιών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, τόνισε ότι το συγκεκριμένο κτίριο, δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο, χώρος ανομίας.

“Η Ελληνική Αστυνομία απέδωσε σήμερα στην ελληνική κοινωνία τη βίλα της αείμνηστης Μαρίας Κάλλας. Τα όσα βρέθηκαν στο εσωτερικό της (όπως μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη, κοντάρια, πυροσβεστήρες κ.α.), αποδεικνύουν ότι η βίλα Κάλλας είχε μετατραπεί σε εργαστήριο προπαρασκευής εγκληματικών πράξεων”, αναφέρει αρχικά ο Νίκος Δένδιας.

“Συνιστούσε μία διαρκή προσβολή στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας, όπως και μία διαρκή πρόκληση εις βάρος του ελληνικού πολιτιστικού προτύπου. Ο χώρος αυτός δεν μπορούσε να παραμείνει χώρος ανομίας”, συμπλήρωσε.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μειωμένη κατά 30% η κίνηση στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων

Συναντάται ο Αλ. Τσίπρας με τον σύλλογο εργαζομένων στο ΤΤ