Χατζηγάκης: «Η ΝΔ έχει πάρει ακροδεξιά στροφή»

Για ακροδεξιά στροφή κατηγόρησε τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην βουλευτής του κόμματος και υπουργός, Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος μιλώντας τη Δευτέρα στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 μίλησε για επαναφορά του μετεμφυλιακού κλίματος της δεκαετίας του ’50.

«Πιστεύω ότι η ΝΔ, από την αλλαγή της ηγεσίας της, έχει πάρει μια ακροδεξιά στροφή» τόνισε ο Σωτήρης Χατζηγάκης και εξήγησε: «Κατ’ αρχήν, η κάθετη αντιπαράθεση με τις αριστερές δυνάμεις, οι οποίες είναι ανίσχυρες σήμερα στο καθεστώς που ζούμε, αποτελεί μια επανάληψη της δεκαετίας του ’50 και της αντιπαράθεσής της ανάμεσα στο αριστερό-δεξιό, το άσπρο-μαύρο. Μια περίοδο ψυχρού πολέμου, δηλαδή»

Ο ίδιος δε επεσήμανε και τις πρόσφατες δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ για τη Χρυσή Αυγή. «Η στροφή φαίνεται επίσης από την ιδεολογική σύγχυση που υπάρχει με πολλά στελέχη που μιλάνε σήμερα για τη Χρυσή Αυγή» είπε ο Σωτήρης Χατζηγάκης.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2011 ο Σωτήρης Χατζηγάκης είχε τεθεί εκτός ΚΟ της ΝΔ επειδή είχε μιλήσει για ύπαρξη «ακροδεξιών σταγονιδίων» στο κόμμα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εικόνες και βίντεο από την δεύτερη μέρα του Αντιρατσιστικού φεστιβάλ -Σήμερα η αυλαία

Ξεκινούν οι εκπτώσεις στη Θεσσσαλονίκη στις 15 Ιουλίου