Χαρά στην κυβέρνηση για τον TAP

“Τεράστιο” χαρακτήρισε το έργο του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΠ που  θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν, από την Κασπία, ο Πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς.
 
” Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει στην Ευρώπη τα τελευταία είκοσι χρόνια! Και το μεγαλύτερο που θα έχει γίνει στη Νότια Ευρώπη” τόνισε. 
 
“Η επίσημη ανακοίνωση για την κατασκευή του ΤΑΠ αποτελεί την πιο σημαντική θετική οικονομική εξέλιξη που αφορά τη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια! Αποτελεί ακόμα μοχλό που μας σπρώχνει να βγούμε από την κρίση το ταχύτερο. Και προεξοφλεί ότι η Ελλάδα, η Ελλάδα που χτίζουμε σήμερα θα είναι πολύ καλύτερη, ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική από εκείνη που είχαμε πριν από την κρίση” υπογράμμισε.
 
Στο ίδιο κλίμα και ο Ευ. Βενιζέλος,  Αντιπροέδρος της Κυβέρνησης και Υπουργος Εξωτερικών ο οποίος χαρακτήρισε την επιλογή “μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη όχι μόνο για την ενεργειακή αλλά και για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας”.
 
“Μιλάμε για μία μεγάλη διεθνή ιδιωτική επένδυση από την οποία επωφελείται η Ελλάδα και επωφελείται οικονομικά και πολιτικά” τόνισε. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σήμερα η δίκη απολυμένου από το “Ζωή και Κότα”

Καλιφόρνια: Ναι στους γάμους ομοφυλοφίλων