Αθήνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ αύριο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματίσει για αύριο Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο κατάστημα της ΔΕΗ (Αριστείδου 5) η Ανοιχτή Πόλη καλώντας όλο τον λαό της Αθήνας να συμμετέχει.

“Όχι στα χαράτσια και στις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ! Καμία διακοπή ρεύματος!

Όσο συνεχίζεται η μνημονιακή πολιτική της εξαθλίωσης του λαού, τόσο περισσότερο αμφισβητούνται ακόμα και οι πιο βασικές κοινωνικές ανάγκες. Τα κόμματα της μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εξαπάτησαν χυδαία τον ελληνικό λαό, όταν προεκλογικά υπόσχονταν, ότι θα καταργηθεί το χαράτσι της ΔΕΗ και θα αλλάξει το μίγμα της πολιτικής. Τελικά, όχι μόνο δεν καταργήθηκε το χαράτσι, αλλά άλλαξε και το μίγμα της πολιτικής… προς το χειρότερο!

Όμως ο λαός δεν ξεχνά και δε γονατίζει. Όπως ανάγκασε τις προηγούμενες κυβερνήσεις να τα «μαζέψουν» με το χαράτσι, με τη μαζική άρνηση πληρωμής και τους αγώνες του, έτσι μπορεί να το κάνει και τώρα. Έχοντας πρωτοστατήσει σ’ αυτούς τους αγώνες, η Ανοιχτή Πόλη συνεχίζει να μάχεται ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αυτή η πολιτική δεν είναι απλά βάρβαρη και αντικοινωνική. Είναι και αδιέξοδη για τη δημόσια οικονομία, βαθαίνοντας παράλληλα και την ανθρωπιστική κρίση. Τέλος, επισημαίνουμε και πάλι το πρόβλημα, που θα δημιουργήσει στα έσοδα του δήμου από δημοτικά τέλη η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, και καλούμε το λαλίστατο, κατά τ’ άλλα, δήμαρχο κ. Καμίνη να πάρει θέση”, επισημαίνεται στο σχετικό κάλεσμα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τριμερής συνάντηση στο υπ. Εργασίας για την Βιο.Μετ

ΠΑΜΕ: Φθηνή θέρμανση για το λαό