Αποκλειστικά στο alterthess: Η νέα προγραμματική συμφωνία!

Αθήνα 28 Ιουνίου 2013

Μέγαρο Μαξίμου

Μετά το κίνημα της 11ης Ιουνίου, όπου ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, προχώρησε στη διακοπή της λειτουργίας της φαύλης Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης και την προσχώρηση, στο κίνημα, του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου, ενημερώνουμε τους Έλληνες, Χριστιανούς και Οικογενειάρχες ότι η Εθνοσωτήρια Κυβέρνηση κατέληξε σε νέα προγραμματική συμφωνία. 

Για να μπορέσει η χώρα να παραμείνει στη ζώνη του Ευρώ, αλλά και γενικότερα (και γεωγραφικά) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας θα αντικαταστήσει το Σύνταγμα, έως ότου το ποσοστό ανεργίας μειωθεί στο 3%. Μέχρι τότε, και για να προσελκύσει η χώρα νέες επενδύσεις (ντόπιες και ξένες) θα ισχύει ενιαίος συντελεστής φορολόγησης των επιχειρηματικών κερδών που ορίζεται στο 5%. Αν κάποιοι επιχειρηματίες δεν θέλουν να πληρώνουν αυτόν, το συμβολικό, φόρο τότε θα απαλλάσσονται με την προϋπόθεση ότι θα αποδείξουν ότι απείλησαν, πειστικά, τους εργαζόμενους τους με απόλυση στην περίπτωση όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κέρδιζε τις περσινές εκλογές. 

Με δεδομένη την, προσωρινή, αναστολή του Συντάγματος τα άρθρα 16 και 24 καταργούνται οπότε: α)από το Σεπτέμβριο μπορούν να λειτουργήσουν ιδιωτικά πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα. Για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη της ελεύθερης αγοράς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα κλείσουν, μετά από κλήρωση, τα μισά δημόσια ΑΕΙ και ΤΕΙ, β) όλες οι εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν σε έργα που επιβαρύνουν, με κάθε τρόπο, το περιβάλλον θα επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ για να το κάνουν και όσοι αντιδρούν σε αυτές τις επενδύσεις θα εκτοπίζονται και θα κρατούνται, μέχρι να αλλάξουν τις απόψεις τους και να υπογράψουν δηλώσεις μεταμέλειας, σε κέντρα φιλοξενίας που θα δημιουργηθούν σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. 

Σε ότι αφορά τα εργασιακά δικαιώματα η Ελλάδα, για να βγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, θα μετατραπεί σε μία Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου οι μισθοί, οι ασφαλιστικές εισφορές, οι μέρες και οι συνθήκες εργασίας θα καθορίζονται από τους εργοδότες και από ειδικό σύμβουλο που θα οριστεί μετά τη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού στην Κίνα. Στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, μέχρι το τέλος του 2013 το ΤΑΙΠΕΔ θα παραχωρήσει το σύνολο της περιουσίας του σε όποιον ενδιαφερθεί γι’ αυτήν ανεξάρτητα από το τίμημα που θα προσφέρει. 

Μέχρι το δημόσιο χρέος να πέσει κάτω από το 50% του ΑΕΠ απαγορεύονται όλες οι απεργίες, οι διαδηλώσεις, οι στάσεις εργασίας, ενώ οι καταλήψεις χώρων εργασίας θα τιμωρούνται, με τη σύλληψη, με επ’ αόριστο κράτηση και οι καταληψίες θα χάνουν το δικαίωμα τους σε δίκη. Μέχρι η Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής δορυφόρων και διαστημοπλοίων θα απαγορευτεί η λειτουργία κομμάτων που ιδεολογικοπολιτικά προσδιορίζονται στο χώρο της Αριστεράς. Παράλληλα, όποιοι δηλώνουν α)αναρχικοί β)αυτόνομοι και γ)ελευθεριακοί θα συλλαμβάνονται και θα φυλακίζονται επ’ αόριστο, χωρίς δικαίωμα σε δίκη, μιας και δηλώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν το θεσμό της αστικής δικαιοσύνης. 

Όλοι οι μετανάστες θα συγκεντρωθούν σε κέντρα κράτησης και όλοι όσοι δεν είναι ικανοί για σκληρή και απλήρωτη εργασία θα απελαθούν με όποιο τρόπο κριθεί ο πλέον αποτελεσματικός. Όσοι κριθούν ικανοί για σκληρή και απλήρωτη εργασία θα κρατηθούν σε στρατόπεδα εργασίας απ’ όπου Έλληνες Χριστιανοί και Οικογενειάρχες θα μπορούν είτε να τους νοικιάζουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και μετά να τους επιστρέφουν στην ίδια κατάσταση με την οποία τους παρέλαβαν, είτε να τους αγοράζουν και να τους κρατούν, διατηρώντας δικαιώματα μεταπώλησης. Όλοι οι σεξουαλικά ανώμαλοι θα συγκεντρωθούν σε ειδικά κέντρα κράτησης, θα υποβληθούν σε φαρμακευτικές θεραπείες και θα μαρκαριστούν με ένα “π” στο μέτωπο. 

Τέλος, ο οικισμός της Ιερισσού στη Βορειοανατολική Χαλκιδική, μετά την εκκένωση του, θα ισοπεδωθεί και στη θέση του θα κατασκευαστεί το μνημείο του γνωστού επενδυτή και ένα τείχος των δακρύων για τους επενδυτές που έδιωξαν από την Ελλάδα όλοι οι φαύλοι και βρομιάρηδες  αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες.

Δαιμόνια δικός σας, Πίκος Απίκος    

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σήμερα η δίκη απολυμένου από το “Ζωή και Κότα”

Καλιφόρνια: Ναι στους γάμους ομοφυλοφίλων