Αποδοκίμασαν τον Σαμαρά στο Ναύπλιο- ΜΑΤ και χημικά στους συγκεντρωμένους

Αποδοκίμασαν τον Σαμαρά στο Ναύπλιο- ΜΑΤ και χημικά στους συγκεντρωμένους

“Ανεπιθύμητο” κήρυξαν οι πολίτες του Ναυπλίου τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια τελετής για την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη. Με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και χρήση χημικών αντιμετώπισε η κυβέρνηση τις αντιδράσεις.

Τη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ανακήρυξη του Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής. Οι δημοτικές αρχές διοργάνωσαν εκδηλώσεις για τη παράδοση του “χρυσού κλειδιού” της πόλης στο πρωθυπουργό.

Από τη πλευρά τους οι πολίτες της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας χαρακτηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά “ανεπιθύμητο πρωθυπουργό της φτώχειας και του αυταρχισμού” και δέχθηκαν την επίθεση διμοιριών των ΜΑΤ.

“Η τελετή αυτή, που θα αποτελέσει μέρος των εορτασμών για την άλωση του Παλαμηδίου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κοινό αίσθημα της πλειοψηφίας του αργολικού λαού που υποφέρει από την δυσβάσταχτη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και του αυταρχισμού”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή του οι πολίτες της Αργολίδας.

“Σε μια πρωτοφανή επίδειξη δουλοπρέπειας και στοιχεία που παραπέμπουν σε βασιλικά καθεστώτα (είναι γνωστή η σχέση του πρωθυπουργού με οικογένεια της τοπικής κοινωνίας) η «σεμνή» αυτή τελετή, που θα κοστίσει 6.000 ευρώ στον δοκιμαζόμενο λαό, παρουσιάζεται από τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Κωστούρο ότι γίνεται για το «καλό της πόλης» και για να «τα έχουμε καλά με τον Σαμαρά”, προσθέτουν.

“Σαν δημότες Ναυπλίου αρνούμαστε να βραβευτεί στο όνομά μας η φτώχεια και η καταπίεση του ελληνικού λαού προκειμένου να εξυπηρετήσουν ορισμένοι τοπικοί παράγοντες του Δήμου τα μικροσυμφέροντά τους! Αρνούμαστε να τα «έχουμε καλά» με την κυβέρνηση που μας έχει καταδικάσει στην μιζέρια, την ανεργία, τη μετανάστευση!”, καταλήγουν

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Για το κίνημα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Του Σίμου Ανδρονίδη

Αίγυπτος: Ποινές φυλάκισης σε στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας