Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πάγκαλου

Για απόπειρα δημιουργίας συνενόχων, με πρωτοφανή υβριστική προπαγάνδα και τακτικές αποπροσανατολισμού και διάσπασης της κοινωνικής αλληλεγγύης κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου. Επίσης, με αφορμή τις υβριστικές δηλώσεις ενάντια στους δημόσιους υπαλλήλους, σε πολλούς ιστοτόπους κυκλοφορεί ξανά σήμερα η γνωστή απόφαση με βάση την οποία διορίστηκε η κόρη του Πάγκαλου στο δημόσιο, και δη στη Βουλή.

Η ΑΔΕΔΥ μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης είναι ενταγμένες στη γενικότερη επίθεση που υλοποιεί και σχεδιάζει η κυβέρνηση, στα πλαίσια του μνημονίου και της τρόϊκα, σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της κοινωνίας και ιδιαίτερα του Δημοσίου.
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι οικογένειές τους, οι απλοί άνθρωποι και η κοινωνία, έχουν, πλέον, βγάλει τα συμπεράσματά τους και αποφασιστικά συνεχίζουν τη μάχη για τις άγριες περικοπές μισθών και συντάξεων, ασφαλιστικών δικαιωμάτων, απολύσεων χιλιάδων συμβασιούχων, αύξησης της έμμεσης φορολογίας, της ακρίβειας που εξαθλιώνει τη ζωή όλων».
«Ο τακτικές του αποπροσανατολισμού, της μετάθεσης ευθυνών και διάσπασης της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι γνωστές και δεν πρόκειται να κάμψουν τους συλλογικούς και κοινωνικούς αγώνες», υπογραμμίζει η ΑΔΕΔΥ και καταλήγει διαμηνύοντας πως «η 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου θα είναι η νέα απάντηση των εργαζόμενων σε όλους αυτούς, που με πρωτοφανή υβριστική προπαγάνδα επιχειρούν να δημιουργήσουν συνενόχους».
Πηγή naftemporiki.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΚΚΕ: «Πλήττεται ο δημόσιος χαρακτήρας της Ανώτατης Εκπαίδευσης»

Προσφυγή της Κομισιόν για τα φορτηγά