Αναστέλλει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΣΠΕΡΤ

Tην αναστολή των προγραμματισμένων απεργιακών κινητοποιήσεών της ανακοίνωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ, μετά από επικοινωνία και συνάντηση με τον υφυπουργό Επικρατείας Σίμο Κεδίκογλου, το γενικό γραμματέα του υπουργείου και το διευθυντή του γραφείου του για τα θέματα που απασχολούν την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της.
     

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
 
«Μετά από τις δεσμεύσεις του κ. Κεδίκογλου, ότι θα δρομολογηθούν δίκαιες λύσεις για τα ζητήματα των συναδέλφων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, του μισθολογίου και των εκτός έδρας, καθώς και του ότι οι εγκαταστάσεις της Κατεχάκη έχουν μετατεθεί στην ευχέρεια της διοίκησης, ( η Διοίκηση έχει εκδώσει ανακοίνωση για την αναγκαιότητα τους), συμφωνήθηκε να ξεκινήσει διάλογος αρχής γεννωμένης από την Τετάρτη, ώστε να ετοιμαστούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται .
 
Η ΠΟΣΠΕΡΤ υπέρμαχος του διαλόγου αναστέλλει τις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις, δίνοντας χρόνο ώστε να μην υπάρχει άλλοθι από κανέναν.
 
Δηλώνουμε προς όλους ότι ο αγώνας μας θα είναι σφοδρός και διαρκής σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.
 
Οι εργαζόμενοι έχουν υπομονή και το έχουν αποδείξει, δεν ανέχονται όμως τον εμπαιγμό».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Eκδήλωση με θέμα «Τέχνη και Πολιτική στην εποχή της κρίσης»

Εκδήλωση: «Γιατί το Μνημόνιο ΙΙΙ είναι αντισυνταγματικό»