Ανακοίνωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου για τους μεταφορείς

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη τους στους μεταφορείς που συγκρούονται με την πολιτική της κυβέρνησης παρόλες τις προσπάθειες της για συκοφάντηση και τρομοκράτηση τους. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
Η κυβέρνηση αφού ψήφισε στη βουλή μαζί με τη ΝΔ την πλήρη παράδοση του τομέα των οδικών μεταφορών σε ξένα και ντόπια μονοπώλια και το ξεκλήρισμα χιλιάδων μικροϊδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης, προχωρά απροκάλυπτα στην κλιμάκωση της καταστολής εναντίον τους προκειμένου να κάμψει το αγωνιστικό τους φρόνημα. Θέλει να κάμψει συνολικότερα το αγωνιστικό φρόνημα των εργατοϋπαλλήλων , των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχομεσαίων αγροτών, των νέων και των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων, που συσπειρωμένοι στους αντιμονοπωλιακούς φορείς του λαϊκού κινήματος, στο ΠΑΜΕ, στην ΠΑΣΕΒΕ, στην ΠΑΣΥ, στο ΜΑΣ και την ΟΓΕ οργανώνουν καθημερινά την πάλη τους εναντίον της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης , εναντίον του μνημονίου και της πολιτικής της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ που στηρίζουν ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.

    Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους χιλιάδες μεροκαματιάρηδες μεταφορείς που έχουν μία άδεια και είναι αποφασισμένοι αψηφώντας τους πολύμορφους εκβιασμούς και την καταστολή να συγκρουστούν με την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης. Η προπαγάνδα κατασυκοφάντησής τους, που έχουν εξαπολύσει οι κεφαλαιοκράτες και η κυβέρνηση τους καθώς και τα μέτρα καταστολής εναντίον τους δεν θα περάσουν.

    Καλούμε την εργατική τάξη, όλα τα ταξικά συνδικάτα να σταθούνε αλληλέγγυοι στο πλευρό των μικοροϊδιοκτητών μεταφορέων. Καλούμε όλους τους εργατοϋπάλληλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες να δυναμώσουν την συμμαχία τους απέναντι στον κοινό εχθρό τα μονοπώλια , τους φορείς και τις ενώσεις τους, τα κόμματά τους για να ανατρέψουμε την πολιτική τους , να ανοίξουμε το δρόμο για μια πολιτική και μια εξουσία που να υπηρετεί αποκλειστικά τα δικά μας συμφέροντα.

 Όλοι μαζί μπορούμε. Να μην πτωχεύσει ο λαός αλλά η πλουτοκρατία.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Απολύσεις και τρομοκρατία στον ΔΟΛ

Πορείες διαμαρτυρίας αύριο σε ολόκληρη τη Γαλλία