Ανάκληση της απόφασης του ΟΑΣΘ για το “κόψιμο” των νυκτερινών δρομολόγιων

Στον ΟΑΣΘ πραγματοποιήθηκε το πρωί, παρέμβαση μελών του ΣΥΡΙΖΑ  μαζί με τον υπ. Περιφερειάρχη Τ. Κουράκη, τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γ. Θεοδωρόπουλο, τον υπ. Δήμαρχο Τ. Μηταφίδη και την βουλευτή του Συριζα Λ. Αμμανατίδου.  Η παρέμβαση ξεκίνησε απέναντι από τα γραφεία του ΟΑΣΘ όπου οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για την απόφαση του ΟΑΣΘ και του υπουργείου μεταφορών και επικοινωνιών να σταματήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων στις 12 το βράδυ αφήνοντας την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με τους χιλιάδες φοιτητές χωρίς νυχτερινή συγκοινωνία. Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρόμενων συναντήθηκε…
με τον γενικό διευθυντή του οργανισμού και του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αλλά και προτάσεις για την διευκόλυνση των εργαζομένων, των φοιτητών, των μαθητών και των ανέργων. Πρότειναν στον ΟΑΣΘ να εισηγηθεί στο Υπουργείο τη δωρεάν μεταφορά των εργαζομένων τις πρωινές ώρες και να αποφασίσει την ενίσχυση των δρομολογίων την μέρα αλλά και την νύχτα και τον περιορισμό των υπέρογκων προστίμων. Διατυπώθηκε επίσης το διαρκές αίτημα για δωρεάν μεταφορές για όλους.
Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΣΘ τους ενημέρωσε για την απόφαση του ΟΑΣΘ να “κόψει” τα νυχτερινά δρομολόγια αλλά και παραδέχτηκε ότι ο ΟΑΣΘ μετά από παρέμβαση του Υπ. Μεταφορων και πολλών Φορέων και κομμάτων και πολιτών της πόλης αναγκάστηκε να ανακαλέσει την ουσία της απόφασης του, επεκτείνοντας μάλιστα και το εύρος των νυκτερινών δρομολογίων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Εφημερίδεεεες