ΑΚΟΑ: ο αγώνας των μεταναστών είναι και δικός μας

Τη συμπαράστασή της στους απεργούς πείνας και τη συμμετοχή της στην αυριανή πορεία ανακοινώνει η ΑΚΟΑ Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, με σκληρή γλώσσα καταγγέλλει τη ρατσιστική στάση και τη φασιστική προπαγάνδα κομμάτων, οργανώσεων και ΜΜΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η οργάνωση Θεσσαλονίκης της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ( Α.Κ.Ο.Α) συμπαρίσταται με κάθε τρόπο στον δίκαιο αγώνα των απεργών πείνας μεταναστών ,που εδώ και 9 ημέρες ,με το μόνο όπλο που διαθέτουν-τη ζωή τους-παλεύουν για το αυτονόητο ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Παλεύουν να σταματήσουν την άγρια εκμετάλλευση που υφίστανται εδώ και χρόνια από κράτος και εργοδότες,θύματα της μαύρης εργασίας και ταυτόχρονα θύματα της άθλιας,ρατσιστικής και φασιστικής προπαγάνδας κομμάτων, οργανώσεων και Μ.Μ.Ε.

Η γκαιμπελικού τύπου συμπεριφορά των διαφόρων¨”Ελληναράδων” έπαψε πια να είναι γραφική,έχει γίνει επικίνδυνη. Οι μετανάστες απαντούν στο ψέμα και τη βαρβαρότητα βάζοντας μπροστά την ίδια τη ζωή τους.

Νιώθουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και καλούμε κάθε εργαζόμενο,νέο και νέα,άνεργο,κάθε μετανάστη και μετανάστρια,κάθε δημοκρατικό πολίτη να σταθεί στο πλευρό τους.

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΙΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

Η Α.Κ.Ο.Α Θεσσαλονίκης καλεί όλους και όλες στην αυριανή πορεία ,που διοργανώνει η επιτροπή αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας,στις 18.00,στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

2-2-2011
Α.Κ.Ο.Α Θεσσαλονίκης

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Με τη δύναμη της θέλησης συνεχίζουν τον αγώνα τους οι 50 απεργοί πείνας στη Θεσσαλονίκη

Παγκόσμια Τράπεζα: Εύθραυστη η Μέση Ανατολή