Άκαρπη η νέα συνάντηση Καψή – εργαζομένων της ΕΡΤ

Συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στο λουκέτο της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη αλλά και την περιφέρεια. Την ίδια στιγμή , η κυβέρνηση δεν έχει ακόμα συμμορφωθεί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, συμφωνα με την οποία πρέπει άμεσα να σταματήσει το μαύρο στις οθόνες.  Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις των οργάνων των εργαζομένων με τον νέο υφυπουργό για την δημόσια τηλεόραση Παντελή Καψή. Ενώ χθες, Δευτέρα, ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ, το οποίο παρουσιάστηκε με τροποποιήσεις.

Άκαρπη και η νέα συνάντηση των εργαζομένων της ΕΡΤ με τον Π. Καψή

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε το βράδυ της Δευτέρας η νέα συνάντηση του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή με τους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, καθώς δεν επιτεύχθηκε πρόοδος για το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δεν επιτεύχθηκε επί της ουσίας πρόοδος για το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης δόθηκαν αναλυτικά οι προτάσεις και οι διευκρινίσεις για θέματα αποζημιώσεων και αναγνώρισης προϋπηρεσίας των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Οι προτάσεις τις κυβέρνησης αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση σε γενική συνέλευση των εργαζομένων σήμερα.

Διαβάστε εδώ τις προτάσεις της κυβέρνησης στη συνάντηση με τους εργαζομένους της ΕΡΤ

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ

Ξεκίνησε χθες στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελή Καψή, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα γίνει με την κανονική διαδικασία, ενώ ύστερα από ψηφοφορία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία να έχει ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη και σε δεύτερη ανάγνωση.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν και οι φορείς που θα κληθούν σήμερα το πρωί να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του νομοσχεδίου. Έτσι, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι από ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ Ένωση Τεχνικών Κινηματογράφου ΜΜΕ, ΠΟΘΑ καθώς και ο καθηγητής Νίκος Αλεβιζάτος που είναι ένας εκ των συντακτών του σχετικού νομοσχεδίου.

Τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Βελτιωτικές τροποποιήσεις – όπως τις ονόμασε – κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης στο νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Οι τροποποιήσεις προβλέπουν, μεταξύ άλλων, ότι:

– Τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στο Δημόσιο μεταβιβάζονται σε ειδικό αφορολόγητο αποθεματικό λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του υπουργού αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

– «Οι μεταβιβάσεις αυτές, καθώς και η τυχόν υπεραξία που προκύπτει, απαλλάσσονται από κάθε φόρο, τέλος, εισφορά υπέρ οποιουδήποτε. Η απαλλαγή της υπεραξίας που τυχόν προκύπτει από τις μεταβιβάσεις αυτές παρέχεται με την προϋπόθεση εμφάνισής της σε λογαριασμό ειδικού αφορολόγητου αποθεματικού, το οποίο σε περίπτωση διανομής ή κεφαλαιοποίησής του φορολογείται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφοιυ 3 του άρθρου 106 του νόμου 2338/1994».

«Το ιδρυτικό καταστατικό της ΝΕΡΙΤ εγκρίνεται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του υπουργού αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Επίσης, με άλλη ρύθμιση στο άρθρο 8, ορίζεται ότι «η συμμετοχή στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ είναι ασυμβίβαστη, λόγω αμετάκλητης καταδίκης για κακούργημα, όπως και για πλημμέλημα τελεσθέν κατά την άσκηση των καθηκόντων του». Η προηγούμενη διατύπωση έκανε λόγο για «βαριά παραβίαση των καθηκόντων του».

Κόντρες και έντονες επικρίσεις την πρώτη ημέρα συζήτησης του ν/σ για τη ΝΕΡΙΤ

Με τους εισηγητές όλων των κομμάτων άνοιξε χθες η αυλαία της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.  «Πρόθεση μου ήταν η αναμόρφωση της δημόσιας τηλεόρασης να γίνει με τη συμβολή των εργαζομένων» υπογράμμισε ο αρμόδιος υφυπουργός, Παντελής Καψής, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ. Παράλληλα, απέρριψε κατηγορηματικά τις επικρίσεις ότι η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης σχετίζεται με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, και τόνισε ότι η χρονική συγκυρία επιτρέπει πλέον να κοπεί ο ομφάλιος λώρος ΕΡΤ- κυβέρνησης.

Κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης του νομοσχεδίου η κυβερνητική πλειοψηφία, που δέχτηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης με επίκεντρο των έντονων επικρίσεων της το «μαύρο» στην ΕΡΤ και τους χειρισμούς της, έκανε λόγο για ανάγκη ριζικής αναμόρφωσης της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο εισηγητής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος τόνισε την ανάγκη αναμόρφωσης της δημόσιας τηλεόρασης, σημειώνοντας ότι «είναι αδύνατη η επιστροφή στο pro ante καθεστώς», ενώ επεσήμανε ότι «το νομοσχέδιο δημιουργεί ένα ριζοσπαστικό εγχείρημα, ένα καινοφανές επιχείρημα που επιβάλλεται από τις ανάγκες των καιρών».

Για προκλητική και πραξικοπηματική ενέργεια με στόχο να νομιμοποιηθούν τα τετελεσμένα και το «μαύρο» της ΕΡΤ, έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ζητώντας ταυτόχρονα την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου. «Η μόνη νόμιμη και ρεαλιστική επίλυση του προβλήματος είναι άμεση επαναφορά της ΕΡΤ στην προηγούμενη κατάσταση, χωρίς ανθρωποθυσίες αλλά με εξορθολογισμό και αναβάθμιση, όπως προβλέπουν και όλες οι προτάσεις νόμου που έχουν καταθέσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης» τόνισε.

Από το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Ντόλιος υποστήριξε ότι «είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε σε ένα φορέα γιατί υπάρχει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημιούργησε νέα δεδομένα» για την οποία, όπως διευκρίνισε το κόμμα του, δεν θα την κυρώσει.

Ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς υπογράμμισε ότι «αν η ΕΡΤ μέχρι χθες ζούσε με τον βρόγχο στο λαιμό της, με αυτό το νομοσχέδιο οδηγείται στον πνιγμό».

«Καμία διαφορά δεν κάνει για τη Χρυσή Αυγή η παλαιά και η νέα ΕΡΤ. Απολύτως αποκλεισμένοι είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε τις ενέργειες της συγκυβέρνησης που έγιναν για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής» υποστήριξε από την πλευρά του ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ενώ συμπλήρωσε: «Ακόμη και σε τριτοκοσμικά κράτη δεν κλείνουν οι κρατικοί σταθμοί. Αν θέλει ο κ. Σαμαράς να κάνει μαγκιές για τα οικονομικά, ας ξεκινήσει με περικοπές από βουλευτές, υπουργούς και golden boys του δημοσίου».

Ο εισηγητής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Αναγνωστάκης, αφού επεσήμανε ότι ο εξορθολογισμός και η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ ήταν αίτημα που στηριζόταν στην απαίτηση της κοινωνίας, επέκρινε τον τρόπο που ήρθε το νομοσχέδιο προς ψήφιση λέγοντας: «Δεν έχουμε καμία δυσκολία να παραδεχθούμε ότι το νομοσχέδιο έχει θετικό πρόσημο, είναι σε θετική κατεύθυνση. Όμως η ψήφισή του δεν αίρει τις πρακτικές και νομικές συνέπειες που δημιούργησε η θεσμική εκτροπή. Κλείνουμε ένα μήνα και συνεχίζεται η παραβίαση της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας».

Ο εισηγητής της ΔΗΜΑΡ κλείνοντας την ομιλίας του σημείωσε: «Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα οφείλουν να ενεργοποιηθούν οι συχνότητες της ΕΡΤ. Το μόνο εμπόδιο είναι η άρνηση της κυβέρνησης να συμμορφωθεί στην απόφαση του ΣτΕ. Η άρνηση της συμμόρφωσης είναι ένα βήμα πίσω για την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία. Η ομαδική απόλυση όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ δεν είναι νόμιμη με βάση το νόμο για τις ομαδικές απολύσεις, ειδικά όταν επέρχεται το διάδοχο σχήμα».

«Φτιάχνετε ένα φθηνό, εξαιρετικά χρήσιμο για τα υπόλοιπα συμφέροντα γύρω γύρω, τροχονόμο συμφερόντων», εκτίμησε η εισηγητής του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, η οποία αναφέρθηκε στο σκάνδαλο, όπως είπε, με τον διαγωνισμό για τον ψηφιακό πάροχο και την συμμετοχή της DIGEA, αλλά και στο ότι το ΕΣΡ δεν μπορεί να πάρει γνωμοδοτήσεις για τον διαγωνισμό, καθώς οι τρεις εμπειρογνώμονες που προσέλαβε από την ΕΡΤ έχουν πλέον απολυθεί. Η ΝΕΡΙΤ, είπε η Λ. Κανέλλη δεν θα έχει κέρδος, θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ξεκινά με χαμηλό κεφάλαιο, ενώ έχει ισοπεδωθεί το προσωπικό.

Την ανάγκη να εκπέμψει το συντομότερο η ΕΡΤ, επεσήμανε από την πλευρά του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σωστά έρχεται το νομοσχέδιο γιατί όσο δεν εκπέμπει η ΕΡΤ βρισκόμαστε σε καθεστώς θεσμικής ανωμαλίας». Παράλληλα, εξέφρασε προβληματισμό για το ποιος κρατικός φορέας θα ασκεί την εποπτεία στην ΕΡΤ καθώς, όπως ανέφερε, το Εποπτικό Συμβούλιο που διορίζεται δεν είναι κρατικός φορέας.

 Κόντρα Σταμάτη – Κωνσταντοπούλου

Με σκληρή κόντρα μεταξύ του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζώης Κωνσταντοπούλου, άνοιξε η αυλαία της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

«Δεν φταίμε εμείς για το “μαύρο” στη δημόσια τηλεόραση αλλά όσοι κάνουν κατάληψη στο κτίριο και βγάζουν πολιτικούς λόγους» είπε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης για να λάβει την οργισμένη απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Η Χούντα το έκανε καλύτερα».

«Αν θέλατε να κάνετε ηρωικές σκηνές, δεν θα τις έχετε. Ασκούνται πιέσεις, απειλές στους εργαζόμενους. Εμείς δεν θα πέσουμε σε αυτήν την παγίδα. Το ότι δεν έφυγε το μαύρο στη δημόσια τηλεόραση δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Εμείς δεν πάμε με τη λογική κάποιων. Εμείς είπαμε ότι θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια μίας ήπιας λύσης», απάντησε ο κ. Σταμάτης.

«Θα ξεπεράσατε τα όρια δηλαδή; Πέστε μας τι σημαίνει ‘θα εξαντλήσετε τα περιθώρια μίας ήπιας λύσης’;» επέμεινε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Δεν φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνετε. Νόμος του κράτους μπορεί να γίνει αν όλοι βοηθήσουν σε αυτό. Θα είναι ένας νόμος που θα χαρακτηριστεί ως ιστορικό νομοθέτημα στα ελληνικά χρονικά» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα, ο κ. Σταμάτης αναγνώρισε ότι όταν το ίδιο νομοθέτημα ήρθε παλαιότερα προς συζήτηση «χτυπήθηκε άγρια από πολλές πλευρές» ακόμα και από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ήταν τότε κυβέρνηση, ωστόσο, σημείωσε ότι σήμερα ωρίμασαν οι συνθήκες. «Μέχρι τέλος της συζήτησης του νομοσχεδίου είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε την όποια δική σας πρόταση που θα στοχεύει στη βελτίωση, όχι όμως στην ανατροπή» κατέληξε.
 
Καμία απόλυση, καμία τρομοκρατία – Συλλαλητήριο αντίστασης

Έντεκα ομοσπονδίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα οργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 19:00 στο Ραδιομέγαρο,  συλλαλητήριο αλληλεγγύης για ακύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Οι ομοσπονδίες καλούν  «όλους, όσους ισοπέδωσε η καταστροφική πολιτική του μνημονίου και οι καπιταλιστικές μεθοδεύσεις, απολυμένους, νέους άνεργους, επιστρατευμένους, τους απεργούς σε κάθε χώρο δουλειάς, τους εργαζόμενους με επισφάλεια, τους συνταξιούχους, σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο αντίστασης και ανατροπής. Για να μην περάσει η  ισοπεδωτική  πολιτική των απολύσεων, η φασιστική πολιτική της κατάργησης κοινωνικών αγαθών, για να ακυρωθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που «μαύρισε» τον  πολιτισμό και την ενημέρωση».

“ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ- Σε πλήρη λειτουργία – Να είναι η απάντηση στην τρομοκρατία!”.

Ακολουθεί  μεγάλη συναυλία στις 20.30 :

 -Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ: Το  Πνευματικό Εμβατήριο του  Μίκη Θεοδωράκη

 -Μπάμπης Στόκας (μπάσο: Χρήστος Βογιατζής, ντραμς: Στέφανος Λογοθέτης, μπουζούκι: Γιώργος Παχής, κιθάρα: Δημήτρης Καρασούλος, ήχος: Σάκης Πυριόχος)

Επίσης, το συντονιστικό μέτωπο δευτεροβάθμιων οργανώσεων, καλεί και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18 Ιουλίου, στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει της επίσκεψης Σόιμπλε στην Ελλάδα.

Πανελλαδική κινητοποίηση – γιορτή: ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ .

Πανελλαδική κινητοποίηση- γιορτή με σύνθημα “Κάντε την κυβέρνηση να σας ακούσει” οργανώνεται την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 8 μ.μ.

Το σχετικό κάλεσμα:

“11 / 06 / 2013, ώρα 6 μ.μ : Διάγγελμα Κεδίκογλου για «λουκέτο» στην ΕΡΤ.
Το Πραξικόπημα αρχίζει…, το τελειώνουμε όμως από τις 12 Ιουνίου, που βρίσκει την ΕΡΤ σε πλήρη λειτουργία με ραδιοτηλεοπτικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

12/ 07/ 2013, ώρα 8 μ.μ  :
Πανελλαδική κινητοποίηση – γιορτή.
Ένα μήνα μετά, η ΕΡΤ είναι ανοιχτή, ολοζώντανη, σε πείσμα της «μαύρης» επίθεσης της κυβέρνησης.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ .
Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 8 μ.μ.
Όπου κι αν βρίσκεστε, με το ΙΧ σας ΚΟΡΝΑΡΕΤΕ συνεχώς και κατευθύνεστε όπου χτυπά η «καρδιά» της ΕΡΤ.
Στο Λεκανοπέδιο, στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.
Στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο της ΕΤ3
Σε όλες τις πόλεις της χώρας στα κτίρια της ΕΡΤ, στους Περιφερειακούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τον αγώνα τους, επιβεβαιώνουν πως αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που αντιστέκεται στην εργασιακή λαίλαπα,

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΣΤΙΣ 8 μ.μ

Δυνάμωσε με τη φωνή σου, τη ζωντανή φωνή της ΕΡΤ

ΥΓ :  Κάθε Περιφερειακή ΕΡΑ αναλαμβάνει μετά τις 8 μ. μ. τη διοργάνωση της δικής της εκδήλωσης”.

Παλλαϊκό συλλαλητήριο σήμερα στην ΕΡΤ3

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ3 συμμετέχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνουν Πρωτοβάθμια Σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, Σύλλογοι Εργαζομένων ΟΤΑ και ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λ. Στρατού σήμερα Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013, στις 19:30.

Επίσης, την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, στις 21:00, το επίκεντρο του αγώνα μεταφέρεται στην οδό Αγγελάκη 14 έξω από τον 102fm.

Εκεί, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ3 απαντούν με μουσική στη σιωπή που επέβαλε η κυβέρνηση στις συχνότητες του Ρ.Σ. Μακεδονίας της ΕΡΤ3.

Στη συναυλία αλληλεγγύης συμμετέχουν τα συγκροτήματα  «Μirror Τuners» με ethnic ήχους και   «Λωξάντρα» με μικρασιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

 Συναυλία του Μπάμπη Στόκα στο προαύλιο της ΕΡΤ

Ο Μπάμπης Στόκας στιχουργός και συνθέτης αρκετών τραγουδιών των  ΠΥΞ – ΛΑΞ,  ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελούσε και ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Μάνο Ξυδού και τον Φίλιππο Πλιάτσικα, θα βρεθεί κοντά το βράδυ της Τρίτης για μια μοναδική συναυλία συμπαράστασης στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

 Τον τραγουδοποιό θα συνοδεύσουν στο μπάσο ο Χρήστος Βογιατζής στα ντραμς ο Στέφανος Λογοθέτης στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής και στην κιθάρα ο Δημήτρης Καρασούλος. Την επιμέλεια του ήχου θα έχει ο  Σάκης Πυριόχος.

Συνεχίζουν να εκπέμπουν πρόγραμμα

Σχεδόν ένα μήνα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι παραμένουν εντός του κτιρίου και βγάζουν κανονικά πρόγραμμα και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Η ΕΡΤ εκπέμπει κανονικά τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα, τόσο αναλογικά, όσο και μέσω διαδικτύου, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα www.ertopen.com. Περισσότερες πληροφορίες για τη θέαση κι ακρόαση της ΕΡΤ στη «Λίστα Αναμεταδόσεων ΕΡΤ & Συχνοτήτων ΕΡΑ», που ανανεώνεται διαρκώς από το ίδιο το κοινό, με συλλογικές διαδικασίες.

Επίσης, η ΕΡΤ3 εξακολουθεί να παράγει πρόγραμμα. Τα δελτία ειδήσεων της ΕΤ3 μεταδίδονται στις 13:00, στις 17:00 και στις 20:00. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τον κόσμο να δίνει καθημερινά το παρών τόσο στη λεωφόρο Στρατού στην τηλεόραση της ΕΤ3  όσο και στην Αγγελάκη στον 102 fm.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Προειδοποίηση προέδρων ΤΕΙ προς υπ. Παιδείας: Οι φοιτητές θα εξεγερθούν

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Κατάληψη των δημαρχείων σήμερα και αύριο