Αισθητική αναβάθμιση των καροτσιών προτείνει ο Μπουτάρης

Οι σχέσεις του Γιάννη Μπουτάρη με τους μικροπωλητές της Θεσσαλονίκης δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες. Μάλλον η κρίση δεν άγγιξε τον δήμαρχο της πόλης και το μείζον ζήτημα που πρόεκυψε μες τους πωλητές κουλουριών, δεν είναι άλλο από την αισθητική των καροτσιών τους.

Έτσι πρόταση διεξαγωγής διαγωνισμού για την δημιουργία ενός καλαίσθητου καροτσιού που ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα νοικιάζει σε μικροπωλητές παραδοσιακών προϊόντων, ώστε να υπάρχει μια ομοιομορφία στην πώληση του παραδοσιακού “κουλουριού Θεσσαλονίκης”, διατύπωσε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είπε, η εικόνα της πόλης αυτή τη στιγμή, σε ό,τι αφορά το θέμα των μικροπωλητών είναι κακή, ωστόσο θα μπορούσε να καθιερωθεί μια λύση που θα επέτρεπε την αισθητική αναβάθμιση του θέματος αλλά και την προβολή της σχετικής επιχειρηματικότητας. Σημείο αιχμής της παραπάνω ιδέας είναι το παραδοσιακό κουλούρι,για το οποίο την εν λόγω πρόταση διατύπωσαν δύο αρτοποιοί της πόλης.

Βέβαια δεν διευκρινίστηκε η σχέση που θα έχουν οι δύο αυτοί μεγαλοαρτοποιοί -όπως μαθαίνουμε- με το όλο εγχείρημα. Καθώς ο κ.Γιάννης αγαπάει τη μεγάλη ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν είναι απίοθανο όπως λένε οι κακές γλώσσες, οι δύο αρτοποιοί να προμηθεύουν τους υπαίθριους κουλουρτζήδες με τα προιόντα τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το ζήτημα θα εξεταστεί το επόμενο χρονικό διάστημα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Συνεχίζεται με τον «Επιθεωρητή» του Γκογκόλ

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”