4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μηκρού Μήκους στη Θεσσαλονίκη

Το Φεστιβάλ, που ξεκίνησε το 2007 ως ΑΖΑ Festival, διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο και προβάλλει τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες ατομικών συμμετοχών, σημαντικών διεθνών φεστιβάλ και διάσημων κινηματογραφικών σχολών. Φέτος διεξάγεται στο πλαίσιο των Δημητρείων, σε 2 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, 25 &26 Σεπτέμβρη και 1,2 & 3 Οκτώβρη. 
Στο φετινό φεστιβάλ θα υπάρχουν 150 σημαντικές ατομικές συμμετοχές από όλον τον κόσμο, ειδικά αφιερώματα σε κινηματογραφικές σχολές (Πολωνίας, Πράγας, Βάσκων & Ρουμανίας), συνεργασίες με φεστιβάλ διεθνούς κύρους, όπως τα Encounters Short Film Festival (U.K.), Brussels Short Film Festival, uniFRANCE, ένα ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα του Αthens International Short Film Festival Psarokokalo και άλλες σινε-εκπλήξεις!
Τα τελευταία 3 χρόνια το TISFF πρόβαλε εντυπωσιακές και πρωτοποριακές μικρού μήκους ταινίες απ’ όλον τον κόσμο, απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές και σχόλια και τιμήθηκε με ειδικά αφιερώματα στα φεστιβάλ Encounters στο Μπρίστολ και Λονδίνο, στα φεστιβάλ Λισαβώνας και Πόρτο, στο Διεθνές Φεστιβάλ Βελιγραδίου, στην Κινηματογραφική Ακαδημία Σερβίας, στο Φεστιβάλ της Πάτρας και στην Αθήνα.
Πηγή enet.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αύριο η δίκη των τριών μαθητών από τα Γιάννενα

Κόβει τα νυχτερινά δρομολόγια ο ΟΑΣΘ