2 Βιβλιοπαρουσιάσεις & 1 Πάρτυ

Το Σωματείο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Ν. Θεσσαλονίκης και Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων (εκδοτική πρωτοβουλία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής) οργανώνουν ένα βιβλιοϋπαλληλικό Σαββατοκύριακο.

 
Σάββατο 11 Δεκέμβρη, 8 μ.μ. στο Κοινωνικό Κέντρο – Στέκι Μεταναστών (Ερμού 23 & Βενιζέλου) παρουσίαση της συλλογής Οι γάτοι της Ακρόπολης και άλλα ποιήματα του Αργεντινού ποιητή Οράσιο Καστίγιο. Για το βιβλίο και τον ποιητή θα μιλήσει ο Χαράλαμπος Δήμου, μεταφραστής του στα ελληνικά και φίλος του.
 
Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, Πάρτυ για οικονομική ενίσχυση και γνωριμία με το Σωματείο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Ν. Θεσσαλονίκης.
 

Κυριακή 12 Δεκέμβρη, 7 μ.μ. στον Κοινωνικό Χώρο για την Ελευθερία ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ (Βασ. Ηρακλείου 18 & Βενιζέλου) παρουσίαση του διηγήματος Η νέα Καλιφόρνια του Βραζιλιάνου συγγραφέα Αφόνσο Ενρίκες δε Λίμα Μπαρέτο. Για το βιβλίο, το έργο του συγγραφέα, καθώς και για τη Βραζιλία των αρχών του 20ου αιώνα θα μιλήσει ο Κρίτων Ηλιόπουλος, μεταφραστής του βιβλίου. Η παρουσίαση θα διανθιστεί με προβολή βίντεο και θα κλείσει με μουσική από τη Βραζιλία.

 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ηλεκτρονικός πόλεμος για το για το WikiLeaks

Wikileaks: Μιανμάρ και Βόρεια Κορέα συνεργάζονται για την κατασκευή πυρηνικών